Svjetski dan autizma: Hvala za zajedničku podršku i empatiju – u “More nade” obilježen Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Uz osjećaj zajedništva i podrške, jučer smo u našem vrtiću proslavili Svjetski dan svjesnosti o autizmu na poseban način. Uz prisustvo dragih gostiju, roditelja, te uz podršku osoblja vrtića, djeca iz vrtića “More nade” oduševila su nas svojim talentima i srčanim nastupima. Kroz plesne pokrete i modnu reviju, ispunjeni smijehom i osmjesima, zajedno smo obilježili ovaj važan dan. No, naša zahvalnost ne završava samo na jučerašnjim trenucima. Pozivamo vas da zajedno nastavimo raditi na stvaranju inkluzivnog društva koje će osigurati potporu i prava za sve. Jer samo zajedno možemo izgraditi bolji svijet.

Svjetski dan autizma: Hvala za zajedničku podršku i empatiju – u “More nade” obilježen Svjetski dan svjesnosti o autizmu Read More »

MORE NADE: Važnost prvih 1000 dana u životu djeteta

Projekat „Zašto su prve tri godine najvažnije“ pruža podršku mamama i bebama odnosno djeci uzrasta do tri godine u vidu besplatnih radionica. Kroz ranu intervenciju defektologinje Arnela Pašalić i Amra Saletović, pedagogica i fizioterapeutkinja Anisa Mustajbašić, logopedica Vedrana Filipović te direktorica Centra „Vladimir Nazor“ Maida Idrizović žele osvijestiti zajednicu i roditelje da su pokret, interakcija i komunikacija s djecom u prvih 1000 dana života djeteta najvažniji.

MORE NADE: Važnost prvih 1000 dana u životu djeteta Read More »

Scroll to Top